19 dic 2012, 0:36

Изкапаха дните 

  Poesía » Otra
571 1 8

Изкапаха дните, 
като летен капчук.
Побеляха косите ми, 

сякаш напук
на усмивката слънчева, 
на детския смях, 
които за дълго 
да запазя успях.
Намаляха ми дните, 
не усетих кога
се изрониха тихо, 
като жълти листа
от дървото житейско 
на моята есен,
но танцува детето 
в душата ми песенна.
 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??