Dec 19, 2012, 12:36 AM

Изкапаха дните 

  Poetry » Other
570 1 8

Изкапаха дните, 
като летен капчук.
Побеляха косите ми, 

сякаш напук
на усмивката слънчева, 
на детския смях, 
които за дълго 
да запазя успях.
Намаляха ми дните, 
не усетих кога
се изрониха тихо, 
като жълти листа
от дървото житейско 
на моята есен,
но танцува детето 
в душата ми песенна.
 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??