25 sept 2008, 0:08

Измислица 

  Poesía
591 1 10

Измислих те. Красив, добър – неистински.

И дяволски измъчван от измислици.

Не знаех, че душата ти е с болка бременна,

ръката ти – ръка, в която никой не е вярвал.

Измислих те. Прости ми. Вярвай ми -

измислица си от началото до края.

А аз до теб бях твойта приказка -

красива, неочаквана, омайна.

Измислих те.

Такъв ми трябваше -

измислена измислица.

А аз съм истинска.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??