16 ago 2017, 8:20

Изпитвам те 

  Poesía » De amor, Verso libre
372 0 0

Изпитвам те с думите,

които произнасям 

в приказка която аз творя 

за спомени, мечти, надежди и 

угаснали слънца, цветя и

твоята дъга.

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??