16.08.2017 г., 8:20 ч.

Изпитвам те 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
370 0 0

Изпитвам те с думите,

които произнасям 

в приказка която аз творя 

за спомени, мечти, надежди и 

угаснали слънца, цветя и

твоята дъга.

© Асен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??