22 oct 2009, 22:06

Изповед 

  Poesía » Otra
437 0 2

 

 

                                                           Изповед

 

                                                Живях с нашата обич

                                                 и болката ви ме боля.

                                                 Аз съм паднала звезда,

                                                  загубила късмета си

                                                  и го търся сред сметта

                                                          на света.

                                                          И хапя,

                                                           и вия,

                                                           и викам,

                                                           или мълча

                                                  и не издавам нито звук.

                                                  Скимтя край душите ви

                                                           глухи и неми.

                                                      Бронирано нищо

                                                      са вашите души.

                                                   Къде ли удавихте

                                                    своите детски мечти?

                                                              Спри!

                                                       Не искам хляб,

                                                       не искам жал.

                                                    Аз съм цар на простора.

                                                         Но съм цял -

                                                          болка и страх.

                                                            Аз умрях.

                                                       Само нощем нещо -

                                                        живо от мен и от вас

                                                        сънува онази обич,

                                                        която избяга в безкрая,

                                                        където отивам и аз.

                                                                          Wali. (Виолета Томова)

 

 

 

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??