2 jul 2016, 19:22

Изповед 

  Poesía
250 0 0

Щастлива съм с вас, деца.

Грехът изкупвам,

вярвам със своите дела.

И моята преданост истинска

и топла в ехото на времето ще порасте.

И погледът ви ще огрее моя ден.

усмивката ще стига всяка моя стъпка.

Смехът на най- щастливите

ще люлее в люлката си свята.

В пазвата ще скрие тихият ви плач.

И слънцето ще сгрее вашите лица.

Моите звезди ще сочат верния ви път

към корените на семейното дърво.

А то разлистено

и извисено над всички ще застане

в утрото на светлият ви ден.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??