Щастлива съм с вас, деца.
Грехът изкупвам,
вярвам със своите дела.
И моята преданост истинска
и топла в ехото на времето ще порасте.
И погледът ви ще огрее моя ден.
усмивката ще стига всяка моя стъпка.
Смехът на най- щастливите
ще люлее в люлката си свята.
В пазвата ще скрие тихият ви плач.
И слънцето ще сгрее вашите лица.
Моите звезди ще сочат верния ви път
към корените на семейното дърво.
А то разлистено
и извисено над всички ще застане
в утрото на светлият ви ден.
© Йонка Янкова Все права защищены