Ела на село, Злате!
Квадратни метри с километри-
да сееш, жънеш и береш.
Ръчичките ти златни да поодереш.
Безплатен плаж, сянка колко щеш.
Въздухът - кристален, сексът ще забравиш,
от болки в кръста ще умреш.
Но ще ядеш чисто, здравословно,
сама ще си береш.
Всичко тук е натурално - муха, комар, щурец.
Сърбиш и отминава, не ти трябва лек.
Ела, не се гнуси!
Виж ни, още сме живи!
И много по-красиви са душите ни!
Ангели плюещи върху златото Ви!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados