6 ene 2016, 20:28  

Извинявай 

  Poesía » Otra
276 0 8

 

онази стара дама

самотата

се страхува от вчерашната ни радост

и от днешните ни надежди за щастие

затова се прави на болнава

знае

номерът ще мине

(ти би ли искал да те съжаляват)

ако изглежда смъртно-безпомощна

и потресаващо невинна

(извинявай

днес ще долази без твоя помощ до изгрева

капризните ѝ вируси не се нуждаят от нов дом)

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??