онази стара дама
самотата
се страхува от вчерашната ни радост
и от днешните ни надежди за щастие
затова се прави на болнава
знае
номерът ще мине
(ти би ли искал да те съжаляват)
ако изглежда смъртно-безпомощна
и потресаващо невинна
(извинявай
днес ще долази без твоя помощ до изгрева
капризните ѝ вируси не се нуждаят от нов дом)
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени