2 abr 2016, 23:04

Извънземни 

  Poesía » De humor
376 0 5

Извънземни

/хумористично/

 

Отдавна гложди ме въпроса...

И да не се окажа боса,

реших аз, сложната дилема-

мислейки, разреших проблема:

 

Ако мъжът изневерява,

въпрос е туй на чест и слава.

Но сигурен е във една-

във собствената си жена.

 

Той сигурен е- тя не може

да му изневери, не дай си, Боже,

а камо ли да го напусне.

Това не може да допусне.

 

За всяка женена жена

е вярна притчата една-

тя своя любещ, мил съпруг

не може да смени със друг.

 

Е, не останаха жени.

С коя ли да изневери?

Възниква интересна драма-

за изневери, жени няма.

 

Да осъществи, той, свойте нужди

не може, със жените чужди.

Та ясно- страстите си земни

задоволява явно, с извънземни.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??