2 jun 2007, 21:51

Изящната магия... 

  Poesía
696 0 7
Изящната магия на сълзите
- сърца на птици, паднали в простора
на твоите очи - за мен изплита
капан от болка. Давеща умора
са те за мен. Опитвам се да плувам
във тяхната дълбока неизбежност...
Потапям се без дъх!
Несъществувам!
Не, съществувам само като нежност!
И само като нежност те откривам...
А може би такава те желая?
Не зная...
Не плачи, че си отивам!
Не винаги раздялата е края!

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??