2.06.2007 г., 21:51 ч.

Изящната магия... 

  Поезия
691 0 7
Изящната магия на сълзите
- сърца на птици, паднали в простора
на твоите очи - за мен изплита
капан от болка. Давеща умора
са те за мен. Опитвам се да плувам
във тяхната дълбока неизбежност...
Потапям се без дъх!
Несъществувам!
Не, съществувам само като нежност!
И само като нежност те откривам...
А може би такава те желая?
Не зная...
Не плачи, че си отивам!
Не винаги раздялата е края!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??