Жаба Кекерица,
ах, каква, каква певица!
силикон постави
и на важна се направи.
Рибките говорят, даже се кокорят:
- Тази речна кака Хоуливууд я чака!
С таз уста голяма Жаба Кекерица
най-добре да стане
... попфолк певица!
© Иван Иванов Todos los derechos reservados