19.12.2013 г., 20:46 ч.  

Жаба певица 

  Поезия » За деца
607 0 9

Жаба Кекерица,

ах, каква, каква певица!

силикон постави

и на важна се направи.

Рибките говорят, даже се кокорят:

- Тази речна кака Хоуливууд я чака!

С таз уста голяма Жаба  Кекерица

най-добре да стане

... попфолк певица!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??