5 nov 2010, 11:04

Жабчо 

  Poesía » De amor
854 0 14

Ти  жабчо  носиш  на  ревера.

Целувам те! Ще те намеря!

Любов! Пътека! Орисия!

Това е нашата магия!

 

Прегръдка нежна и докосване.

Душевна болка до залостване.

Вратата  към  нашия  Рай  е  отворена.

Душите ни бързат натам.

 

Но делникът грешен,

макар и успешен,

убива човешкото в нас.

Не  бива  да  страдаме, че тъй ще пропадаме

в  бездната на безнадежността.

 

Жабчо, жабчо, хей, любим,

ти си тъй неустоим!

Приповдигаш  настроение  и

ликуваш  с  настървение!!!

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??