***
Жажда съм. Търся вода.
Бъди благодатният дъжд!
***
Разкроих си шлейф
от дъждовна дантела.
Блестя на капки...
***
Пълниш ми шепите, аз ги разплисквам...
Още ли мен – непохватната, искаш?!
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados