Jan 2, 2022, 10:42 PM

Жадни фрагменти 

  Poetry » Love, East forms, Other
741 3 6

***

Жажда съм. Търся вода.

Бъди благодатният дъжд!

 

***

Разкроих си шлейф

от дъждовна дантела.

Блестя на капки...

 

***

Пълниш ми шепите, аз ги разплисквам...

Още ли мен – непохватната, искаш?!

 

                   © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??