18 abr 2008, 10:04

Жадувано помилване 

  Poesía
632 0 23

Във себе си, в дълбокото аз искам да се вливам.

Очите-езера с водите от желания да се преливам.

От тъмното до светлото вечно да се преоткривам

и ненаситно с любовта на птици във полет да се сливам.

Жадуването ни е като непресъхващ извор.

Струи във светлината на очакваното ни обичане.

И тихомълком в нощите със вричане

от страстите греховни, сънуваме своето орисване.

По вятъра танцуването е като за сбогуване,

но ехото от спомена предрича ни завръщане.

Сълзите - немите, и те са като ручеи,

с които напоили сме телата за тръпнещото сливане.

А сред звездите, своята звезда-Вълшебница откриваме,

постлала ни пътека от мечтания, вещае ни помилване.

 

Т.Кирилова

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??