1 ene 2008, 16:14

Жажда 

  Poesía » Filosófica
530 0 15
                                                           "Въздухът не се диша,
                                                             а направо се пие!"
                                                             (мисъл на родопчани)

През нощта с въздуха будувам,
вопиющи мисли жадувам!

Да не зависят, искам, от мига
и да не се стопяват като снега!

Да не им връхлитат вихрушки
или облак да ги прехлупи!

И всичко да се обагря в цвят жълт,
да не видят никога смърт!

Да достигат с ръка звездите,
а с устни - на Боговете, елексира!

И с ухаещ през оградите люляк,
да държат моя свят, в който все...
                                      съм влюбена!

               Желая жаждата и влюбеността да ви съпътстват вечно!!!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??