24 ago 2016, 21:17

Жарава 

  Poesía » Erótica
753 0 4

Прокрадваш се бавно до мен... 
С устни рисуваш жарава... 
В ухото ми тихо шептиш... 
Кръвта ми тече като лава... 

 

С ръцете по мене пълзиш... 
Страстен вулкан ме изгаря... 
Тялото моли... крещи... 
Искам те още...до края... 

 

Сякаш оставяш следи... 
В сърцето, душата, безкрая... 
Моля те с мен остани... 
Нека този край е начало...

© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??