Прокрадваш се бавно до мен...
С устни рисуваш жарава...
В ухото ми тихо шептиш...
Кръвта ми тече като лава...
С ръцете по мене пълзиш...
Страстен вулкан ме изгаря...
Тялото моли... крещи...
Искам те още...до края...
Сякаш оставяш следи...
В сърцето, душата, безкрая...
Моля те с мен остани...
Нека този край е начало...
© Пламена Владимирова Все права защищены