26 jul 2023, 14:41

Желание 

  Poesía » Filosófica
269 1 3

Как искам да съм птица, да кръжа

Да търся в термите покоя

Или пък риба да съм със крила

С делфините да мога да говоря.

 

Как искам този шантав свят

Да беше малко по-нормален

И всеки с всеки, като брат

Да е почти, напълно идеален.

 

Да се събуждам всяка сутрин с мисълта

Че всеки - всеки уважава

А изпълнена с любов вълна

През всеки задължително да преминава.

 

Усмивката да е разменната монета

Прегръдката за ресто да се връща

И всяка жива твар на таз планета

Енергията в любов превръща.

© Hristo Hristov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво послание! Красиво написано!
  • Наистина е утопия, но докато има мечтатели, има и надежда!
    Поздрави и успех.
  • Утопия 🙂 Все по-лоши ще ставаме един с друг. Така си мисля аз. Но ми хареса.
Propuestas
: ??:??