24 oct 2009, 20:02

Желание 

  Poesía » Filosófica
650 0 1

В свят безчувствен аз усещах,
ридах
и се сдържах.

В бездвижен свят се движех,
осъзнах се
и се спрях.

В свят на глухи аз крещях,
ослушах се
и онемях.

В свят незрящ оглеждах се,
видях
и ослепях.

Не искам нищо да не чувствам.
Не искам кротко още да стоя.
Не искам вече тишина да чувам.
Не искам повече да виждам чернота.

Аз искам да живея,
да мечтая,
да се смея.

© Марина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??