Oct 24, 2009, 8:02 PM

Желание 

  Poetry » Phylosophy
649 0 1

В свят безчувствен аз усещах,
ридах
и се сдържах.

В бездвижен свят се движех,
осъзнах се
и се спрях.

В свят на глухи аз крещях,
ослушах се
и онемях.

В свят незрящ оглеждах се,
видях
и ослепях.

Не искам нищо да не чувствам.
Не искам кротко още да стоя.
Не искам вече тишина да чувам.
Не искам повече да виждам чернота.

Аз искам да живея,
да мечтая,
да се смея.

© Марина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??