18 ene 2011, 16:33

Желирано 

  Poesía » Otra
901 0 5

Желирала съм се…

Застинала

в клатушкаща се гладка маса

от предсказуеми желания,

протрити истини,

изричани послания…

Прозира вътре за украса

сърце,

старателно полирано,

ароматизирано,

с мечтици захаросани,

пламнали за кратко

фламбе…

Желирала съм се

в люлеещ се сладкиш…

И току виж…

ако ме грейне музата…

ще се разлея

в няколко лакоми гърла,

без шупли или костеливи ядки

непретенциозно, гладко… :)

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??