Желирала съм се…
Застинала
в клатушкаща се гладка маса
от предсказуеми желания,
протрити истини,
изричани послания…
Прозира вътре за украса
сърце,
старателно полирано,
ароматизирано,
с мечтици захаросани,
пламнали за кратко
фламбе…
Желирала съм се
в люлеещ се сладкиш…
И току виж…
ако ме грейне музата…
ще се разлея
в няколко лакоми гърла,
без шупли или костеливи ядки
непретенциозно, гладко… :)
© Дидислава All rights reserved.