1 jul 2007, 9:44

Жена 

  Poesía
518 1 7
Жена съм не повече от
                                             другите,
чувствено-необуздана като
                                               бурите.
Понякога съм от морето дошъл
                                               прилив
или от небето за теб звезда
                                               слязла.
Невинаги съм река тиxа,
а буен водопад, пази се.
По някой път с очи омайвам те,
или с моите страсти пленявам те.
Но винаги за теб съм ласка
                                           подарена,
като поезия във делник
                                         сътворена!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??