Бъди чаровна и усмихната за двама
За пред мъжете нека си страхотната мадама
Във бизнеса бъди ти стилна дама
А за децата си - естествено щастлива мама
Усмивка винаги лицето ти да озарява
И радост на околните тя нека да дарява
Пред трудности недей се никога предава
В живота победителите всеки уважава
Жена с чар и сексапил мъжете покорява
Съзнанието им тя бързо завладява
Мечтае всеки обожател да я притежава
И кара всеки да я обожава
© Вяра Костова Todos los derechos reservados
Добре дошла!