8 апр. 2010 г., 11:00

Жена 

  Поэзия » Другая
511 0 1

Бъди чаровна и усмихната за двама

За пред мъжете нека си страхотната мадама

Във бизнеса  бъди ти   стилна дама

А за децата си - естествено щастлива мама

 

Усмивка винаги лицето ти да озарява

И радост на околните тя нека да дарява

Пред трудности недей се никога предава

В живота  победителите всеки  уважава

 

Жена с чар и сексапил мъжете покорява

Съзнанието им тя бързо завладява

Мечтае  всеки обожател да я притежава

И кара всеки  да я обожава

© Вяра Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??