Apr 8, 2010, 11:00 AM

Жена 

  Poetry » Other
514 0 1

Бъди чаровна и усмихната за двама

За пред мъжете нека си страхотната мадама

Във бизнеса  бъди ти   стилна дама

А за децата си - естествено щастлива мама

 

Усмивка винаги лицето ти да озарява

И радост на околните тя нека да дарява

Пред трудности недей се никога предава

В живота  победителите всеки  уважава

 

Жена с чар и сексапил мъжете покорява

Съзнанието им тя бързо завладява

Мечтае  всеки обожател да я притежава

И кара всеки  да я обожава

© Вяра Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??