18 nov 2009, 18:14

Женоо, жено 

  Poesía » Otra
879 0 10

Небето прокъсана дреха.
Земята
обувка вехта.
Студено. До болка.

Женоо, жено!
Обичам те като копче на дрехата.
Като връзка на обувката те обичам.

И ти ме обичай, моля те, поне толкова.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??