13 feb 2008, 10:03

Жертвоприношение 

  Poesía » Otra
1775 0 29

В  душата  си  направих  свещоливница -

от  болки  и  тъги  изливам  свещи,

след  туй  от  въглена  на  вярата - кандилница -

ги паля във олтара  на  надеждата.

 

 

 

 

© Валентина Драгнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??