13 февр. 2008 г., 10:03

Жертвоприношение 

  Поэзия » Другая
1776 0 29

В  душата  си  направих  свещоливница -

от  болки  и  тъги  изливам  свещи,

след  туй  от  въглена  на  вярата - кандилница -

ги паля във олтара  на  надеждата.

 

 

 

 

© Валентина Драгнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??