Feb 13, 2008, 10:03 AM

Жертвоприношение 

  Poetry » Other
1770 0 29

В  душата  си  направих  свещоливница -

от  болки  и  тъги  изливам  свещи,

след  туй  от  въглена  на  вярата - кандилница -

ги паля във олтара  на  надеждата.

 

 

 

 

© Валентина Драгнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??