16 feb 2013, 9:47  

Жива 

  Poesía » De amor
463 0 1

Правиш ме толкова щастлива, 

да можех да остана в тези моменти завинаги.

 

Мисля, че си единствен.

Не се променяй, 

обичай ме.

 

Нека мелодията на сърцето ти води и моето,

сякаш ги сливаме в едно.

 

Ще преминем през всичко, бъди с мен!

 

Слънцето залязва, а аз съм 

все още в прегръдките ти.

Изгряват небесните звезди, 

притисни ме силно до теб!

 

Усещам пулса ти, 

дъхът ти.

 

Чувствам се толкова жива, 

Жива за твоята любов!

© Въображение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??