Правиш ме толкова щастлива,
да можех да остана в тези моменти завинаги.
Мисля, че си единствен.
Не се променяй,
обичай ме.
Нека мелодията на сърцето ти води и моето,
сякаш ги сливаме в едно.
Ще преминем през всичко, бъди с мен!
Слънцето залязва, а аз съм
все още в прегръдките ти.
Изгряват небесните звезди,
притисни ме силно до теб!
Усещам пулса ти,
дъхът ти.
Чувствам се толкова жива,
Жива за твоята любов!
© Въображение Все права защищены