Жива любов
Докато музиката умира...
вечер
се раждат мечти.
Докато денят бавно замира...
вечен
сънят в мене ехти.
Когато нощта
ляга в моята топла постеля,
когато мисълта
полита към свойта заветна повеля,
тогава се ражда
и в мен
любовта!...
Аз живея!!!
© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados
това завладява