May 31, 2008, 6:18 PM

Жива любов 

  Poetry » Love
901 0 7
 

Жива любов

 

Докато музиката умира...

вечер

се раждат мечти.

Докато денят бавно замира...

вечен

сънят в мене ехти.

Когато нощта

       ляга в моята топла постеля,

когато мисълта

       полита към свойта заветна повеля,

тогава се ражда

                    и в мен

                           любовта!...

           Аз живея!!!

 

 

 

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??