11 jul 2007, 23:04

Живот! 

  Poesía
510 0 8
Разпуква се денят.
Лениво се излюпваме,
захвърлили черупките си нощни.
След чашата кафе
              отново хукваме
от ежедневието завъртяни мощно.
С цигари и със смог
              си тровим дробовете,
а нервите полека изтъняват.
Мечтаем си за вятъра в полето,
а мириса на село
             сме забравили.
Ще издържим.
             Ще оцелеем някак.
И даже ще се влюбваме отново.
Ще изживеем срещи неочаквани
и несънувани любови.

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??