14 mar 2012, 11:17

Живот, лишен от смисъл 

  Poesía » De amor
803 0 1

Живот, лишен от смисъл

 

 Времето си отминава,

но болката не се забравя.

Седи си в мене обичта,

без да намалее любовта.

 

 Ти беше всичко за мен -

и светла нощ, и летен ден.

А сега остави в мен неизлечима болка,

болка, нуждаеща се от пълна упойка.

 

Аз сега съм наранен,

наранен и силно от живота огорчен.

Повярвах аз във любовта,

във любовта, по-силна от смъртта.

 

Няма те, няма те до мене вече,

тъй съдбата на нас ни рече.

Душата ми на бавен огън тлее,

има ли смисъл без теб да се живее?!

© Никола Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За човек на твоята възраст току що прохождащ в поезията, не е чак толкова зле, но има да поработиш над доста неща.
Propuestas
: ??:??