10 ene 2017, 21:55

Животът 

  Poesía
275 1 8

Животът кара те да стискаш

сламката като удавник в океан...

Да стискаш толкоз силно вярата,

страхът да не останеш сам!

 

Животът изстисква от всички...

Дори и капката пот!

Защото обича да изпитва

твоята чиста любов!?

 

Животът е жив, когато туптиш...

И с него посрещаш неволи!

Несгоди, но също и радост,

усмивки, сълзи и още безброй

изненади.

 

Той казва  човек си!

И иска да стискаш,

да пазиш сърце и любов,

и мечти.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??