23 nov 2011, 16:58

Животът, Сега и Моментът 

  Poesía
531 0 4

А мразя ги тия моменти,

когато си сам и не виждаш

друго, освен света ти на ленти,

минаващи бързо пред тебе,

но само навявайки „Беше„.

И ти си стоиш там ням и

напълно, безкрайно вторачен

в туй, що не връща се,

а спомени знае само да влачи.

И чакаш пак отново да мине,

да разтъркаш очи,

да видиш, че гине

Животът, Сега и Моментът,

който ти пропиляваш си

бързо, гледайки пак

тая, старата лента.. .

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??