16 dic 2009, 12:23

Жоркови неволи 

  Poesía » Para niños
644 0 6

Вече съм във втори клас,
знам да пиша и чета,
математиката скучна
смятам си я - хей, така...

А и госпожата строга
вечно мен следи с очи,
знае си, че аз съм Георги -
който прави куп бели.

И домашни все ми дава,
вкъщи да се упражнявам.
Аз й казвам, че не става -
знанията си не давам.

И задачи с неизвестни
мога бързо да реша...
Ала разберете, хора,
че играй ми се сега.

Искам аз да ритам топка
и да карам колело...
Но ще трябва да се уча,
че било е за добро.

© Веселка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??