13 mar 2011, 8:58

Кажи 

  Poesía » De amor
464 0 0

Едно меко и топло ухание
гали искрата ми по теб.
Две блещукащи диамантчета
тръпнат за порив отнет.

Как на теб се натъкнах?
Как, кажи ми, успях?
Някъде случайно ли сбърках,
че мойте мечти завладя?

Кажи ми, недей да мълчиш.
Кажи, сега какво да правя!
Диамантчетата са мойте очи,
в които ти себе си постави.

Едно твърдо и студено усещане
гали чуството ми.
Аз чувствам - зловещо е,
какво да правя, кажи!

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??