Mar 13, 2011, 8:58 AM

Кажи 

  Poetry » Love
463 0 0

Едно меко и топло ухание
гали искрата ми по теб.
Две блещукащи диамантчета
тръпнат за порив отнет.

Как на теб се натъкнах?
Как, кажи ми, успях?
Някъде случайно ли сбърках,
че мойте мечти завладя?

Кажи ми, недей да мълчиш.
Кажи, сега какво да правя!
Диамантчетата са мойте очи,
в които ти себе си постави.

Едно твърдо и студено усещане
гали чуството ми.
Аз чувствам - зловещо е,
какво да правя, кажи!

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??