Кажи и, че безумно ме обичаш,
не я заливай с пясъчни лъжи!
Кажи и как със поглед ме събличаш
и как красиво сваляш ми звезди!
Кажи и колко дълго ме преследваш
и търсиш начин да ме съблазниш!
Кажи и как със жаден взор ме гледаш
и как в съня си нежно ме държиш!
Кажи и за букетите от рози,
които ми изпращаш всеки ден!
Кажи и за неспирните въпроси
и за нещастния любовен плен!
Кажи и или аз ще и го кажа,
защото всяка любеща жена
не заслужава подлата зараза
на мъжката безчувствена душа!
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados