26.08.2008 г., 18:03 ч.

Kажи и... 

  Поезия » Любовна
835 0 24
 

 

Кажи и, че безумно ме обичаш,

не я заливай с пясъчни лъжи!

Кажи и как със поглед ме събличаш

и как красиво сваляш ми звезди!

 

Кажи и колко дълго ме преследваш

и търсиш начин да ме съблазниш!

Кажи и как със жаден взор ме гледаш

и как в съня си нежно ме държиш!

 

Кажи и за букетите от рози,

които ми изпращаш всеки ден!

Кажи и за неспирните въпроси

и за нещастния любовен плен!

 

Кажи и или аз ще и го кажа,

защото всяка любеща жена

не заслужава подлата зараза

на мъжката безчувствена душа!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??