30 ago 2014, 16:14  

Как... 

  Poesía » Filosófica
427 0 0

Как вървя през живота -

крача, влача, бързам,

но не плача.

 

Не плача, а крещя безмълвно...

От ехото на този вик пропадат планини и времена.

Излитам,

излитам...

и искам да се приземя,

но се разбивам бавно.

Част по част.

 

Искам да се приземя в прегръдка,

лишена от сласт.

 

Не искам повече да съм човек,

да имам чувства...

 

С душата си зова във пустош,

с раздирани ръце от безразличност.

 

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??